Fővezeték tisztítás

A fővezetékek sajnos több ok miatt is eldugulhatnak. Például a vízkövesedés miatt, vagy gyökérbenövés miatt, de a leggyakoribb ok viszont az, hogy nem elég az a mennyiségű víz, amit használunk. A vezetékek keresztmetszete elég terjedelmes ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű vízzel minden áthaladjon rajta, persze a normális keretek között.

Ha viszont már megtörtént a baj, és eldugultak a vezetékek, akkor a vízzel már hiába próbálkozunk. Azzal sem érdemes próbálkozni, hogy ledugjuk a slagot a lefolyón és úgy próbáljuk meg megszüntetni a dugulást, ezzel általában csak időt és energiát pocsékolunk. Ha van egy vízszerelő ismerőse, az sem feltétlenül megoldás, hiszen nem mindenki rendelkezik a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy elhárítson egy dugulást.

Ilyenkor azonnal inkább egy szakképzett szerelőre van szükség, akinek megvannak a megfelelő eszközei és a kellő tapasztalata is ahhoz, hogy egy komolyabb dugulást is eltávolítson. A szakemberek valóban tudják, hogy mit és mikor kell használni, ráadásul kedvező áron vállalják a legnagyobb duguláselhárításokat is, így ez sem önnek, sem a pénztárcájának nem lesz megterhelő. Ha komoly dugulásról van szó ne vesztegesse az idejét házi praktikákkal, hívjon szerelőt azonnal!