E-mail: info@futes-gazszereles.hu • Telefon: +36 20 366 80 67

Gyorsszolgálat árak Budapesten és Pest megyében

Cégünk minden hibabejelentés esetében ingyenes kiszállást biztosít Budapesten és Pest megye bizonyos részein, éppen azért, hogy a helyszínen, személyesen tudjuk felmérni és behatárolni az igényeket, és a munkát, a megoldandó problémát. Ezt követően tudunk teljesen pontos árat adni.

Az árról természetesen telefonon is tudunk tájékoztatást adni, amennyiben az igények és a probléma egyértelmű.

A gyorsszolgálat során a duguláselhárítás, víz – gáz – fűtésszerelés, villanyszerelés önmagában nagyon sokrétű lehet és sokfajta lehet. (Lásd a szolgáltatásaink menüpont alatt), így nehéz pontos árat mindenféle tényalap nélkül meghatározni.

Ilyenkor általában a kiszállási díjat és óradíjat szoktak megadni, nálunk ilyen nincs, minden egyes munka egyedi árazású, így akkor a megegyezett árat kell fizetni ha csak két órát dolgozunk, de akkor is, ha hatot, így semmiképpen sem számolunk fel mindenféle kitalált jogalapon plusz költségeket!

 

Ingyenes visszahívás

Munkáinkat bejelentett és minősített, személyes igazolvánnyal megjelenő szakembereink végzik, aki kifogástalan és magas színvonalú munkát végző szakemberek, éppen ezért minden munkákra garanciát adunk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük hívja 7*24órás ügyfélszolgálatunk!

Fűtés-Gázszerelés

Kérdezzen, válaszolunk!
Kérjen ingyenes visszahívást! | +36 20 366 80 67