E-mail: info@futes-gazszereles.hu • Telefon: +36 20 366 7906

Amikor a háziasszonyok észreveszik a dugulást, sokszor kezdenek saját akcióba, és próbálják megoldani a problémát házi praktikákkal, vagy ha már nagyobb a baj, akkor is halogatja a szerelő hívást, mondván, hogy majd ő megoldja otthoni módszerekkel, de sajnos ezek a házi praktikák nagyon kevés esetben válnak csak be, és akkor is okozhatnak utólagos problémákat.

Az a legnagyobb bajuk ezeknek a házi módszereknek, hogy például a szódabikarbóna, a kóla, az ecet vagy a trisó iszonyatos bűzt hagy maga után. A tisztítószerek, amelyek a boltokban és szupermarketekben kaphatóak sem segítenek sokat, pláne nem ha egy csőtöréssel áll szemben. Ezért sem érdemes saját akcióba kezdeni, jobb inkább, ha hív egy szakképzett szerelőt, aki ért a dolgához, és rövid idő alatt megoldhatja a problémát, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb, mintha az egész lefolyórendszert le kéne cserélni.

Csőtörés esetén pedig semmiképp sem ajánlott házi módszerekkel próbálkozni, hiszen legtöbb esetben ezek még rontanak is a helyzeten, és még nagyobb kár keletkezik. Komolyan kell venni tehát egy dugulást vagy csőtörést, és egy komoly szerelőt kell hívni és rájuk kell bízni ezt a fontos és sürgős munkát.

Kérdezzen, válaszolunk!
Kérjen ingyenes visszahívást! | +36 20 366 7906