Kamerás csővizsgálat, műszeres csőtörés bemérés

Műszeres csőtörés bemérés, kamerás csővizsgálat

Kamerás csővizsgálat extrém esetekre is, műszeres csőtörés bemérés, akár azonnali indulással, helyszínen állapotfelméréssel, munkameghatározással és megoldásokkal! Korszerű technológiával, már aznap elhárítjuk akkor is ha nincs látható jele a vizesedésnek. Kérje kollégáink segítségét, akik sürgős esetben akár azonnal küldik szakembereinket díjmentes kiszállással! Minden típusú probléma esetén hívhatja 0-24 órás szolgálatunkat, ahol szakembereink tájékoztatják a kialakult helyzet lehetséges megoldásairól

Műszeres csőtörés bemérés szolgáltatásunk Budapesten és Pest megye egyes részein, akár azonnal is elérhető és akár azonnali indulással egy órán belül a helyszínre érkezünk szükség esetén! Munkatársaink tapasztalt szakemberek, akik a helyszínen azonnal megkezdik a hibafeltárást és elhárítást is! Legyen szó bármilyen csőtöréssel kapcsolatos feladatról, mint vízszivárgás, csőrepedés, csőtörés, mi segítünk a megoldásban

Ha nem tud dönteni, vagy tanácsra van szüksége, kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak, megosztják Önnel tapasztalataikat és az adott helyzethez mérten ismerteti a lehetséges megoldásokat, és annak költségvonzatait, illetve a javítás módját, idejét!

Kérjük keresse fel kollégáink, akik akár ingyenesen ellátják tanácsokkal is egyben, miközben elkezdik a hiba felderítését, azonosítását!


A kamerás csővizsgálat, csőtörés bemérés legfontosabb előnyei

  • akár azonnali indulással
  • tapasztalt szakemberek segítenek
  • INGYENES tanácsadás
  • nem jár bontással
  • a csőrendszer átvizsgálásra kerül
  • kevesebb időbe kerül
  • jóval kevesebb járulékos költség
  • hatékony munkavégzés
  • csőrendszer feltérképezés kamerával
  • kerti feltérképezés során nem kell végig ásni

Amennyiben csőtőrés, vagy vízsszivárgást észlel kérje kollégáink tanácsát, és egyeztessenek a felmerült problémával kapcsolatban, illetve a hibaelráhítás egyeztetését követően, érkezés után azonnal is elkezdhetik a munkavégzést!

A műszeres csőtörés bemérés egy fontos eleme a csatornával kapcsolatos hibák azonosításának! Fontos, mivel szemmel nem látható, érzékelhető hibáról van szó, és így nagyon nehéz azonosítani bontás nélkül, azonban ezzel a műszerrel történő hibafeltáráskor nincs szükség bontásra!

A csőrendszert alkotó csövek elöregednek, meggyengülnek, és egyre kevésbé állnak ellent a megpróbáltatásoknak, majd végül meghibásodnak, eltörnek, megrepednek, ekkor lép fel vízszivárgás! Ebben a pillantban az a fontos, hogy a probléma minél előbb megoldodjon és a hibaelhárítás minél hatékonyabban történjen!

Fűtéskorszerűsítés

Most visszaigényelhetőek a felújítás költségei! Az otthonfelújítási támogatás 2021. január 1-jétől igényelhető a családok számára, amely vissza nem térítendő támogatás. A támogatás felső összeghatára 3 millió forint, a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a lehet optimális helyzetben. Az otthon felújítási támogatásban meghatározott területek közé tartozik a fűtésrendszer korszerűsítése is, melynek keretein belül a fűtési rendszer telepítése vagy annak korszerűsítése, beleértve az egyes fűtési elemek cseréjét értjük. Milyen feltételekkel és kik igényelhetik a támogatást? Minden gyermekét (12 hetes-25 éves korig) egy háztartásban nevelő szülő, a munkálatok munkadíjaira és anyagok költségeire használható fel, fedezhető önerőből, vagy hitelből, anyagdíjnak, vagy munkadíjnak el kell érnie a költségvetés 25%-át, egyetlen egyszer tudja igénybe venni. Részletes információ: https://jelzalog.com/lakasfelujitasi-tamogatas/