Vízszerelő, vízvezeték szerelő

A vízszerelő azonnal, éjjel nappal hívható Budapesten, és Pest megye területén, tapasztalt szakemberekkel minden ház és épülettípusra, akár belül, akár kültéri problémára kiszállási díj nélkül! Ügyfélközpontunk az év minden napján fogadja a hívásokat, hétvégéken és ünnepnapokon is.

Kérjen díjmentes tanácsot, árajánlatot online, telefonon, vagy visszahívást!

Vízszerelő minden típusú problémára, akár azonnali indulással? Amennyiben általános vizes blokk probléma, kerti csap csere, csatornatörés, csatorna javítás, kerti vizes blokkok, vagy akár beltéri: fürdő, wc, konyha, zuhanyzóval, vagy dugulással akad problémája, kérjen segítséget, tanácsot kollégáinktól!


Vízszerelő szakembereink minden típusú problémára, vízvezeték szerelő szakembereink minden meghibásodásra a fürdőben, konyhában, kertben, vagy bármely vizes egység, vagy csötőrés esetében megoldással szolgálnak. A lakás belső vízrendszerének, hálózatának teljes körű javítását vállalják. Nem csak tavasszal és nyáron vállaljuk a kinti vezetékek rendbetételét, azonban a tavaszi, nyári időszakban a kinti munkálatok esedékessé válnak, ilyenkor szerelőink készségesen állnak rendelkezésére.


Vízszerelő, akár azonnal

Ha Önnek sürgős esetben van szüksége vízszerelőre, vagy duguláselhárításra, esetleg vízszivárgás, vagy csőrepedés esetén hatékony megoldásra, kérjük keressen fel bennünket és akár azonnali segítséget is tudunk nyújtani Önnek!

Nincs kiszállási díj, és részóradíj sem, munkavégzés esetén! Így munkatársaink kiérkeznek, felmérik a munkát, árajánlatot adnak, amit ha Ön elfogad, semmilyen körülmények között sem kell fizetnie, sem a kiszállásért és a munkafelmérésért.

Vízszerelés szolgáltatások

  • Vízvezeték szerelés Budapest
  • Zuhanykabin szerelés
  • Kerti csap csere
  • Kerti csatorna javítás