Vízvezeték, vízszerelő Budapest, Pest megye

Vízszerelő, vízvezeték szerelő

A vízszerelő azonnal, éjjel nappal hívható Budapesten, és Pest megye területén, tapasztalt szakemberekkel minden ház és épülettípusra, akár belül, akár kültéri problémára kiszállási díj nélkül! Ügyfélközpontunk az év minden napján fogadja a hívásokat, hétvégéken és ünnepnapokon is.

Kérjen díjmentes tanácsot, árajánlatot online, telefonon, vagy visszahívást!

+36 30 698 1752

Kedves megrendelőink felhívjuk figyelmüket, hogy minden egyes munkavégzésünk előtt jegyzőkönyvezzük dolgozóink testhőmérsékletét, és egészségügyi állapotukat!

A jegyzőkönyvből a kapcsolatfelvételek egyszerűsítése végett hagyunk egyet a munkavégzés helyszínén! Telefonon állandóan elérhetőek vagyunk, így azonnal jelezhető számunkra, amennyiben a járványhelyzettel kapcsolatban minket érintő információkra lenne szükségük. Szerelőink minden esetben védőfelszerelésben végzik munkájukat, a lehető legszélesebb körű higiéniai szabályok betöltésével!

Továbbra is egész nap, tehát 0-24-ben végezzük szolgáltatásaink.

Vízszerelő szakembereink minden típusú problémára, vízvezeték szerelő szakembereink minden meghibásodásra, esetleg csőtörésre megoldással szolgálnak. A lakás belső vízrendszerének, hálózatának teljes körű javítását vállalják. Nem csak tavasszal és nyáron vállaljuk a kinti vezetékek rendbetételét, azonban a tavaszi, nyári időszakban a kinti munkálatok esedékessé válnak, ilyenkor szerelőink készségesen állnak rendelkezésére.

+36 30 698 1752


Vízszerelő gyorsszolgálat


Nincs kiszállási díj, és részóradíj sem, munkavégzés esetén! Így munkatársaink kiérkeznek, felmérik a munkát, árajánlatot adnak, amit ha Ön elfogad, semmilyen körülmények között sem kell fizetnie, sem a kiszállásért és a munkafelmérésért.

Vízszerelés szolgáltatások

+36 30 698 1752