Vízszerelő Budapesten

Vízszerelő, vízvezeték szerelő

A vízszerelő azonnal, éjjel nappal hívható Budapesten, és Pest megye területén, tapasztalt szakemberekkel minden ház és épülettípusra, akár belül, akár kültéri problémára kiszállási díj nélkül! Ügyfélközpontunk az év minden napján fogadja a hívásokat, hétvégéken és ünnepnapokon is.

Kérjen díjmentes tanácsot, árajánlatot online, telefonon, vagy visszahívást!

+36 30 698 1752

Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.

Vízszerelő szakembereink minden típusú problémára, vízvezeték szerelő szakembereink minden meghibásodásra, esetleg csőtörésre megoldással szolgálnak. A lakás belső vízrendszerének, hálózatának teljes körű javítását vállalják. Nem csak tavasszal és nyáron vállaljuk a kinti vezetékek rendbetételét, azonban a tavaszi, nyári időszakban a kinti munkálatok esedékessé válnak, ilyenkor szerelőink készségesen állnak rendelkezésére.

+36 30 698 1752


Vízszerelés gyorsszolgálat


Nincs kiszállási díj, és részóradíj sem, munkavégzés esetén! Így munkatársaink kiérkeznek, felmérik a munkát, árajánlatot adnak, amit ha Ön elfogad, semmilyen körülmények között sem kell fizetnie, sem a kiszállásért és a munkafelmérésért.

Vízszerelés szolgáltatások

+36 30 698 1752