Mikor lehet szükséges kazán szerelő szakembereink segítségére?

A kazánok elengedhetetlenek az otthonokban, mivel szükség esetén központi fűtést és melegvizet is biztosítanak. A kombi kazánok a közvetlen vízellátó rendszerrel közvetlenül integrálva melegítik a vizet.

Kazán szerelő szakembereinkre bizton számíthat, ha sürgős, komplex, vagy egy egyszerű javításról, szervizezésről legyen szó! Kazán szerviz szolgáltatásunk magas színvonalú, képzett szakembereinkkel és modern gépparkkal felszerelve végezzük munkáinkat a hét minden napján, 024 órában!

Mivel a kazánok mechanikus rendszerek, néha bizony hajlamosak a működési problémákra. A kemény víz a kazán meghibásodásának elsődleges oka, amelynek kazán szerelő lesz a vége. Nézzük, milyen hatással lehet a kazánra a kemény víz?Mi is az a kemény víz tulajdonképpen és mi köze a kazán szerelőhöz és szervizhez?

A kemény víz rengeteg oldott ásványi anyagot, például magnéziumot és kalciumot tartalmaz. Az esővíz kiváló példa lehet arra, hogy különbséget tegyünk a puha és a kemény víz között. Természetes lágy vízként esik, de az ásványi lerakódásokat elnyelő és gyűjtő porózus sziklákon való áthaladás után kemény lesz. Bár biztonságos a kemény víz fogyasztása, a vizes berendezések egyértelmű problémáihoz vezethet. Az, hogy valaki hol él, meghatározza a vízellátás keménységének vagy lágyságának mértékét. Magyarországon keménység alapján a vizeket öt kategóriába soroljuk. Hazánk városai nagyrészt közepes, illetve kemény besorolásúak. Közepes értéket mértek Nyugat-Magyarország területén, kemény a víz az ország középső részén, illetve nagyon kemény minősítésű a Mecsek térségében.

Milyen hatásai vannak a kemény víznek a kazán szempontjából?

A kemény vízzel és a kazánnal kapcsolatos legtöbb probléma a vízkő felhalmozódásának köszönhető. Ezek a lerakódások ugyanis lojálisan ragaszkodnak a kazán elemeihez, és végül eltömítik a központi fűtőcsöveket, ami csökkenti a hatékonyságot és rövidebb élettartamot eredményez. Növeli az energiaszámlákat és bizony mérsékli a kazán teljesítményét is. A kettling hatás szintén aggodalomra adhat okot, amelyet a vízkő felhalmozódás okoz. A kazánok és más nagyobb készülékek intenzívebb megközelítést igényelnek a kemény víz kezelésének tárgykörében, a vízlágyító hozzáadása a legnépszerűbb viszonyulás, de természetesen kazáncsere is szóba jöhet, ha a kazán szerelő ezt javasolja. Ehhez viszont okvetlenül kérje egy szakavatott gázszerelő csapat segítségét!Szervizelt márkák és területek

Általunk szervizelt és javított márkák: Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Chaffoteaux, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fagor, Fég, Ferolli, Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, Hydrotherm, Idropi, Immergas, Indesit, Junkers, Kolibri, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Safoto, Saunier, Duval, Svt-w, Stiebel-eltron, Termomax, Termotéka, Vaillant, Vesta, Vezuv, Westen, Wolf, Zanussi.

Munkavégzési területeink messze elérnek. Budapesten: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII. IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek. Pest megyében: Abony, Acsa, Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Cegléd, Ceglédbercel, Dabas, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Dömsöd, Gyál, Göd, Gödöllő, Halásztelek, Inárcs, Mogyoród, Monor, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Százhalombatta, Telki, Tárnok, Tököl, Vecsés, Veresegyház, Vác, Érd, Üllő.

Gázkészülék szerelő minőségében évek óta foglalkozunk gázkészülékek javításával, szervizelésével Budapesten, illetve a főváros vonzáskörzetében. A csapat magasan képzett gázszerelő szakember gárdája ingyenesen ad tanácsot telefonon 0-24 órában, és sürgős segítségkérés esetén instant szolgálattal, akár azonnali indulással is rendelkezésre áll akár hétvégén és ünnepnapokon is.

A gázkészülék szerelő szakemberink magasan képzett és modern szerszámokkal és technológiával vannak felszerelve a kor kihívásainak megfelelően! A fűtésrendszerektől a hőszivattyúkig, a kazánokon át egészen a konvektorokig minden javítást és szerelést sikerrel abszolválnak, és a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére állnak, hogy minden gázos fűtési igénynek eleget tegyenek. A 06-30/460-3685-ös telefonszámot most mentse el a készülékébe Gázkészülék Szerviz néven, és ha gondja akad, hívja bizalommal!