Kazáncsere, már 1 munkanapon belül kéménybéleléssel együtt minden típusú kazán esetén, így nem maradhat fűtés és melegvíz nélkül! Részletekért keresse kollégáink! Kazáncsere, cirkó, gázkazán problémák és hibák felderítése és költséghatékony megoldása, készülékek felújítása, amennyiben lehetséges rövid időn belül költséghatékonyan! Kérjen tanácsot, egyedi ajánlatot, ismerje meg a csere folyamatát és kérjen felvilágosítást szakemberektől kazáncserével kapcsolatos AKCIÓról!

0-24 órában, az év minden napját 1 nap alatt! Egyszerűen és költséghatékonyan, gyors megoldásokkal! Budapest és Pest megye egyes részein! Keresse kollégáink az AKCIÓ részleteivel kapcsolatban!

A kazáncsere költségeinek kifizetésére cégünknél lehetősége van részletekben történő fizetésre is.

A részletfizetésről bővebben érdeklődjön kollégáinknál
a következő telefonszámon: +36 20 416 1409

KAZÁNCSERE AKCIÓ: Díjmentes fűtési rendszer átmosása kazán csere esetén

Kazáncsere esetén sokan megfeledkeznek arról, hogy a fűtési rendszert ki kell tisztítani, pedig sok esetben előírás, így elmulasztása felelőtlenség is lehet, nem beszélve arról, hogy az új kazánok esetén a garanciaérvényesítés feltétele lehet! Ezt sok esetben kazáncsere előtt érdemes megcsinálni, mivel akkor az új kazán egy tiszta rendszerre fog csatlakozni.

A FŰTÉSRENDSZERE ÁTMOSÁSA KÖLTSÉGES ÉS FELELŐSSÉGTELJES FELADAT, AMELYET MOST KAZÁNCSERE AKCIÓ KERETÉBEN DÍJMENTESEN VÉGZÜNK EL.

Cirkó, kazán cseréje hatékonyan, akár egy napon belül

Amennyiben eljött a kazáncsere, vagy felújítás ideje szakembereink tanácsára számíthat! Kérjen ajánlatot tőlünk, akár telefonon is a problémameghatározás során egy egyedi paraméterek alapján felépített ajánlattal tudnak szolgálni Önnek egyedi igényeinek figyelembevételével!


Egyszerűsített kazáncsere, vagy kazán felújítás biztonságosan

Biztosítjuk Önnek a legmegbízhatóbb és legoptimálisabb megoldásokat mind technikailag mind költségvonzat tekintetében kazán csere, cirkó felújítás, gázkazán csere során. Megoldásainkat az Ön igényeinek figyelembevételével alakítjuk ki!

Gyorsszolgálatunkra az év minden napján valóban 0-24 órában számíthat ügyeleti rendszerünkön keresztül, amennyiben SOS problémáról van szó, akár azonnali indulással állunk rendelkezésére!


Kazáncsere, vagy cirkó felújítás egyszerűen, akár 1 napon belülbben

A kazán, vagy cirkó felújítása is egy opcionális megoldás lehet, amennyiben nem szükséges a kazáncsere, még hosszabb távon is gazdaságosabb megoldás lehet, mivel nem kell a bonyodalmas adminisztrációval és az egyre bővülő és értelmetlennek látszó kritériumokkal bajlódni. Ilyen esetekben mindenképp vegye igénybe tanácsadás szolgáltatásunkat, hogy feltárjuk a hiba okát! Ezt követően tudunk egy pontos árajánlatot adni Önnek, amely után elkezdhetjük a hibaelhárítást, melyet felújítás esetén időben is behatárolunk.

A cirkó, vagy kazán felújítása ugyanakkor nem csak gyorsabb és egyszerűbb lehet, de jóval költséghatékonyabb megoldás egyben! Azonban vannak olyan esetek, melyekben indokolt a kazán teljes cseréje.


Felújítás, vagy csere: Nem tudja eldönteni?

Mielőtt bármilyen döntést hozna érdemes szakemberek tanácsait kikérni azokkal a tervekkel és megoldásokkal kapcsolatban, amelyeket Önök már megfogalmaztak magukban. Cégünk minden esetben egyedi ajánlatot ad, és minden felmerülő kérdésre a lehető leginkább kielégítő válaszokat adjuk meg Önnek minden tekintetben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelentkezzen kollégáinknál, akik telefonon is már előzetes ajánlatot tudnak Önnek adni, de ilyen esetekben a helyszíni felmérés és ajánlatadás díjmentes! Amennyiben csak tanácsra van szüksége, ebben az esetben is hívhat minket.

Ha tanácstalan, vagy csak érdeklődni szeretne kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.


Képek munkáinkról