Kazáncsere

Kazáncsere, cirkó, gázkazán csere és felújítás

Kazáncsere, cirkó, gázkazán csere profi szakemberek által, egyszerűen és költséghatékonyan, gyors megoldásokkal! Szakembereink rutinosak a kazánok, cirkók felújításában, vagy teljes körű cseréjében! Profi gépparkkal, 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, minősített szakemberekkel! Hívhat az év minden napján!

Fűtéskorszerűsítés

Most visszaigényelhetőek a felújítás költségei! Az otthonfelújítási támogatás 2021. január 1-jétől igényelhető a családok számára, amely vissza nem térítendő támogatás. A támogatás felső összeghatára 3 millió forint, a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a lehet optimális helyzetben. Az otthon felújítási támogatásban meghatározott területek közé tartozik a fűtésrendszer korszerűsítése is, melynek keretein belül a fűtési rendszer telepítése vagy annak korszerűsítése, beleértve az egyes fűtési elemek cseréjét értjük. Milyen feltételekkel és kik igényelhetik a támogatást? Minden gyermekét (12 hetes-25 éves korig) egy háztartásban nevelő szülő, a munkálatok munkadíjaira és anyagok költségeire használható fel, fedezhető önerőből, vagy hitelből, anyagdíjnak, vagy munkadíjnak el kell érnie a költségvetés 25%-át, egyetlen egyszer tudja igénybe venni. Részletes információ: https://jelzalog.com/lakasfelujitasi-tamogatas/

Kazáncsere, cirkó, kazán cseréje Budapesten és agglomerációjában

Amennyiben eljött a kazáncsere, vagy felújítás ideje szakembereink tanácsára számíthat! Kérjen ajánlatot tőlünk, akár telefonon is a problémameghatározás során egy egyedi paraméterek alapján felépített ajánlattal tudnak szolgálni Önnek egyedi igényeinek figyelembevételével!

Kedves megrendelőink felhívjuk figyelmüket, hogy minden egyes munkavégzésünk előtt jegyzőkönyvezzük dolgozóink testhőmérsékletét, és egészségügyi állapotukat!

A jegyzőkönyvből a kapcsolatfelvételek egyszerűsítése végett hagyunk egyet a munkavégzés helyszínén! Telefonon állandóan elérhetőek vagyunk, így azonnal jelezhető számunkra, amennyiben a járványhelyzettel kapcsolatban minket érintő információkra lenne szükségük. Szerelőink minden esetben védőfelszerelésben végzik munkájukat, a lehető legszélesebb körű higiéniai szabályok betöltésével!

Továbbra is egész nap, tehát 0-24-ben végezzük szolgáltatásaink.

Kazáncsere, vagy kazán felújítás?

Biztosítjuk Önnek a legmegbízhatóbb és legoptimálisabb megoldásokat mind technikailag mind költségvonzat tekintetében kazán csere, cirkó felújítás, gázkazán csere során. Eljárásaink során az ügyfél igények figyelembevételével alakítjuk ki a legkézenfekvőbb megoldást!

Gyorsszolgálatunkra az év minden napján valóban 0-24 órában számíthat, amennyiben SOS problémáról van szó, amely nem tűr halasztást. A kazán meghibásodása nem feltétlenül jelent egyből cserét, amely nagyon hosszadalmas, idő és adminisztráció igényes, nem beszélve az elszálló költségekről!


Kazán, vagy cirkó felújítás

A kazán, vagy cirkó felújítása is egy opcionális megoldás lehet, amennyiben nem szükséges a kazáncsere, még hosszabb távon is gazdaságosabb megoldás lehet, mivel nem kell a bonyodalmas adminisztrációval és az egyre bővülő és értelmetlennek látszó kritériumokkal bajlódni.

A cirkó, vagy kazán felújítása ugyanakkor nem csak gyorsabb és egyszerűbb, de jóval költséghatékonyabb megoldás egyben!


Tanácsadás: kazáncsere, vagy cirkó felújítás

Mielőtt bármilyen döntést hozna érdemes szakemberek tanácsait kikérni, akik körültekintően minden opció bevonásával olyan információkkal tudnak szolgálni a munkavégzésről, amely minden szempontból biztosítja Ön számára a felelősségteljes döntés meghozatalát. Senki sem született fűtés, vagy gázszerelőnek, ezt mis is tudjuk éppen ezért készségesen állunk a rendelkezésére és minden felmerülő kérdésre a legkielégítőbb válaszokat adjuk meg Önnek minden tekintetben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelentkezzen kollégáinknál, akik telefonon is már előzetes ajánlatot tudnak Önnek adni, de ilyen esetekben a helyszíni felmérés és ajánlatadás díjmentes!

Ha tanácstalan, vagy csak érdeklődni szeretne kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.