Kazáncsere

Kazáncsere, cirkó gázkazán csere és felújítás

Kazáncsere, cirkó, gázkazán csere profi szakemberek által, egyszerűen és költséghatékonyan, gyors megoldásokkal! Szakembereink rutinosak a kazánok, cirkók felújításában, vagy teljes körű cseréjében! Profi gépparkkal, 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, minősített szakemberekkel! Hívhat az év minden napján!

Kazáncsere, cirkó, kazán cseréje Budapesten és agglomerációjában

Amennyiben eljött a kazáncsere, vagy felújítás ideje szakembereink tanácsára számíthat! Kérjen ajánlatot tőlünk, akár telefonon is a problémameghatározás során egy egyedi paraméterek alapján felépített ajánlattal tudnak szolgálni Önnek egyedi igényeinek figyelembevételével!

Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.

Kazáncsere, vagy kazán felújítás?

Biztosítjuk Önnek a legmegbízhatóbb és legoptimálisabb megoldásokat mind technikailag mind költségvonzat tekintetében kazán csere, cirkó felújítás, gázkazán csere során. Eljárásaink során az ügyfél igények figyelembevételével alakítjuk ki a legkézenfekvőbb megoldást!

Gyorsszolgálatunkra az év minden napján valóban 0-24 órában számíthat, amennyiben SOS problémáról van szó, amely nem tűr halasztást. A kazán meghibásodása nem feltétlenül jelent egyből cserét, amely nagyon hosszadalmas, idő és adminisztráció igényes, nem beszélve az elszálló költségekről!


Kazán, vagy cirkó felújítás

A kazán, vagy cirkó felújítása is egy opcionális megoldás lehet, amennyiben nem szükséges a kazáncsere, még hosszabb távon is gazdaságosabb megoldás lehet, mivel nem kell a bonyodalmas adminisztrációval és az egyre bővülő és értelmetlennek látszó kritériumokkal bajlódni.

A cirkó, vagy kazán felújítása ugyanakkor nem csak gyorsabb és egyszerűbb, de jóval költséghatékonyabb megoldás egyben!


Tanácsadás: kazáncsere, vagy cirkó felújítás

Mielőtt bármilyen döntést hozna érdemes szakemberek tanácsait kikérni, akik körültekintően minden opció bevonásával olyan információkkal tudnak szolgálni a munkavégzésről, amely minden szempontból biztosítja Ön számára a felelősségteljes döntés meghozatalát. Senki sem született fűtés, vagy gázszerelőnek, ezt mis is tudjuk éppen ezért készségesen állunk a rendelkezésére és minden felmerülő kérdésre a legkielégítőbb válaszokat adjuk meg Önnek minden tekintetben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelentkezzen kollégáinknál, akik telefonon is már előzetes ajánlatot tudnak Önnek adni, de ilyen esetekben a helyszíni felmérés és ajánlatadás díjmentes!

Ha tanácstalan, vagy csak érdeklődni szeretne kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.