Gázkazán csere, kazán csere, vagy felújítás?

Kazán csere, gázkészülék, cirkó felújítás


A dilemma nem egyszerű, a cirkó, gázkazán felújítás is rendelkezik a maga előnyeivel, sőt, talán hatékonyabb is. A gázkazán, cirkó kazán csere folyamatait viszont egyszer kell “kijárni” és szintén jó megoldást jelenthet.

Ha nem tud dönteni, kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak, megosztják Önnel tapasztalataikat és az adott helyzethez mérten ismerteti a lehetséges megoldásokat, és annak költségvonzatait, illetve a javítás módját, idejét! Kérjen egyedi ajánlatot a kazán, gázkészülék cserére, vagy a cirkó felújításra szakemberektől!

Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.


Gázkészülék, kazán csere, karbantartás, felújítás


Ha úgy dönt, vagy már eldöntötte, hogy a cirkó, gázkazán cserét választja, akkor tudnia kell, hogy a bonyolultabb megoldást választotta, de ha nincs más megoldás, akkor fontos, hogy a kazán csere folyamata profi és képzett szakemberek keze által történjen. Mi ebben tudunk segíteni Önnek!Ebben az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akiktől részletes útmutatást kaphat minden általunk végzett szolgáltatásra a csere folyamatát tekintve! Szakembereink tapasztaltak a régi és az új készülékek beüzemelésével és javításával kapcsolatban is, legyen szó bármilyen jellegű készülékről jó eséllyel megoldást tudunk nyújtani Önnek! Egyedi ajánlatért, a munkafolyamatok tisztázásáért kérjük keresse fel kollégáink a nap bármely részében!


Cirkó felújítás, gázkazán felújítás

A csere mellett ez a lehetőség sokak számára inkább egy jóval hatékonyabb megoldás több szempontot is figyelembe véve:

  • nincs szükség hatósági engedélyeztetés bonyolult folyamatára
  • költséghatékony
  • gyors, hatékony megoldás akár 24 órán belül
  • problémamentes
  • akár teljes körű garancia 2 évre
  • minősített szakemberek
  • Nyugdíjas, diák kedvezmény

Amennyiben a felújításon is elgondolkodott, kérjük keresse fel kollégáinkat és kérjen részletes tanácsadást és útmutatást a megoldással kapcsolatban!