Ha professzionális Baxi kazánjavításra van szüksége Budapesten és térségében, szakértő technikusaink készséggel állnak a rendelkezésére. Télvíz idején igencsak elkeserítő lehet, ha a kazán leáll, és javításra szorul, de aggodalomra semmi ok, bármikor hívhat minket a helyszíni szervizidőpontjának egyeztetéséhez. Szakértőink felkeresik önt és átvizsgálják kazánját. Ezután meghatározzák a javítási munkák legoptimálisabb lépéseit. Profi csapatunk hatékonyan és szakszerűen végzi az elromlott Baxi kazán rehabilitációját.Baxi kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Regisztrált gázkészülék-szerelő, kazánszerelő, fűtésszerelő és gázszerelő kollégáink várják hívását, ami azt jelenti, hogy Baxi kazánja javítását tapasztalt, magasan képzett mérnökök végzik el a szükséges biztonsági elvárások teljeskörű garantálása mellett. A nap 24 órájában, gyors kiszállással, garanciális munkavégzéssel működünk. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk különféle típusú kazánok telepítésében, javításában, szervizelésében és karbantartásában. Ide tartozik a Baxi márka is. A Baxi kazán az egyik leghatékonyabb kazán a piacon. A Magyarországon forgalmazott termékek számos különböző modellben és típusban kaphatók. Akár kéményes fali kombi gázkazánnal, akár kondenzációs álló vagy fali Baxi modellel rendelkezik, nem árt, ha tudja, hogy szükség esetén szívesen állunk rendelkezésre. Büszkék vagyunk magas színvonalú kivitelezésünkre és kiváló karbantartási szervizünkre is. Kifogástalan minőségű szolgáltatásokkal és remek árakkal számíthat ránk, ha gáz van!

Mit nyújtunk még?

Természetesen a Baxi kazánjavítás csak az egyik szolgáltatásunk. Számos vízvezeték-szerelési, gáz- és fűtésrendszeri installációban és megújuló energia technológiában is professzionálisan üzemelünk. Ha segítségre van szüksége Baxi kazánja javításával kapcsolatban, vagy akár a felsorolt területek bármelyikén, forduljon hozzánk bizalommal. Pontosan értjük a működőképes kazán fontosságát, így készséggel állunk rendelkezésére a szükséges javítások elvégzésében egészen furcsa időpontokban is. Maximálisan törekszünk saját üzleti jó hírnevünk megszerzésére, így mára a fővárosi térség egyik vezető fűtés-, vízvezeték-szerelő és kazánjavító szakembergárdájaként ismernek bennünket. Büszkén mondhatjuk, hogy nevünk a minőség és a szakértelem szinonimája. Csapatunk minden munkához azonos szintű odafigyelést és szakértelmet biztosít. Nincs meleg víz? Leállt a fűtés? Csak bízza ránk! Megoldjuk!