Csakúgy, mint egy autót, a kazánt is karban kell tartani bizonyos időközönként ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban működhessen. Az éves üzembentartás garantálja, hogy a fűtési rendszer valóban effektíven és biztonságosan üzemeljen, de a rendszeres kazánszerviznek ezenkívül is számos kulcsfontosságú előnye van, így Bosch márka ide vagy oda, nem érdemes kihagyni!Mik az éves kazánkarbantartás fő prioritásai?

  • Érvényesíti a garanciát. Erről sokan hajlamosak megfeledkezni, de a Bosch kazánok esetében is csak az éves szervizelési ügymenettel együttesen hatályos a jótállás. Nem kérdés tehát, hogy nagy hiba kihagyni ezt az eljárást.
  • Meghosszabbítja a kazán élettartamát. A rendszeres karbantartás biztosítja, hogy kazánja évről évre megbízható fűtést és melegvíz-komfortot biztosítson.
  • aximalizálja az energiahatékonyságot. Az éves szerviz garantálja, hogy kazánja a lehető legenergiahatékonyabb módon üzemelhessen, ami segít alacsonyan tartani az rezsiszámlákat. Olykor már ez visszahozza a szervizre költött összeget.
  • Biztonságot nyújt. A rendszeres szervizelés biztosítja a kazán alkatrészeinek teljeskörű ellenőrzését, ami az alapfeltétele a biztonságos működés menetének.

Bosch gázkazán szerviz, kazán szerelő

Általában azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint az a szerelő végezze el a szervizt, aki a kazánt eredetileg telepítette. Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy ez nem mindig lehetséges, és manapság nem könnyű kiszűrni a valóban megfelelő kompetenciával rendelkező szaktekintélyek sorát sem, így, hogy biztos lehessen a cirkójavítás ügymenetében, nálunk lefoglalhat egy regisztrált Bosch szervizmérnököt, aki jóhírű, minőségtudatos és optimális ár-érték arányt biztosít, részt vett speciális képzéseken és rendelkezik az otthoni munkavégzéshez szükséges összes akkreditációval. Büszkék vagyunk arra, hogy a Bosch platina minősítésű akkreditált kazánszervizelő és telepítő csapata vagyunk, ami azt jelenti, hogy éves karbantartással kiterjesztett garanciát tudunk nyújtani az ön Bosch kazánjára is. Akkreditált szerelőnek lenni azt jelenti, hogy a legjobb központi fűtési termékeket, valamint magasszintű értékesítés utáni ellátást és támogatást tudunk közvetlenül eljuttatni a kedves ügyfeleinkhez. Keressen minket bizalommal!