Otthona Fég kazánnal, vízmelegítővel, esetleg kombinált készülékkel rendelkezik? Akkor jó hírünk van: a Fég termékek megbízhatóan működnek, ezért jól reagálnak a felújítási munkálatokra is. Ha gázszerelésre, cirkó javítására, karbantartására van szüksége Fég apparátusa kapcsán, akkor hívjon minket bizalommal! Budapesten és az agglomerációban rendkívül gyors határidővel tudjuk biztosítani a diagnosztikát és a rehabilitációt. Minden gázszerelési projektet megoldunk. Hétvége, ünnepnap? Nem gond, az ön kényelme és nyugalma a legfontosabb számunkra is, lépjen kapcsolatba velünk bátran!Fég kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Fég cirkója, vízmelegítője "bedobta a törölközőt", és jelenleg nem kíván meleget biztosítani? Ne aggódjon, rávesszük, hogy meggondolja magát. Kazánokat, vízmelegítőket, konvektorokat amúgy típustól függetlenül javítunk, tisztítunk, karbantartunk, sőt márkától függetlenül vállaljuk gázkészülékek tisztítását és téli üzemre való átállítását is, de a Fég kazánok kifejezetten a szakterületünk. Ha kazánja zajt ad, vagy azt gyanítja, hogy a melegvíz hiánya vagy a radiátorok meghibásodása miatt tönkrement, mindig hívjon szakképzett fűtéstechnikust. A fűtésmérnök kapásból képes azonosítani, hogy mi a hiba a kazánban, és gyorsan újra üzembe helyezheti azt. Gázkészüléken végzett munkáknál, főként biztonsági okokból, elengedhetetlen egy képzett specialista alkalmazása – ezt mindig tartsa észben, és ne kockáztasson feleslegesen!

Miért fontos a FÉG kazán időszakos szervizelése?

Rendkívül fontos a gázkészülékek időszakos ellenőrzése és karbantartása: ez nem csupán biztonságos működésüket szavatolja, de növeli élettartamukat, és kiterjeszti a garanciális feltételeket is, továbbá mivel kazánja működése is hatékonyabb lesz, pénzt takaríthat meg a fűtésen is. Ehhez önnek csak annyit kell tennie, hogy évről-évre rendszeresen megejt egy kazánszerviz szolgáltatást. Alapos és átfogó ellenőrzést kínálunk az összes alapvető alkatrészre vonatkozóan, biztosítva, hogy azok maximális hatékonysággal és biztonsággal működjenek. Ha többet szeretne tudni Fég kazánja szervizelésével kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, és készséggel állunk rendelkezésére. Ne várja meg, míg elromlik: előzze meg a bajt a rendszeres karbantartással!