A felújítások, korszerűsítések időszaka, amikor sokan döntenek a felújítások mellett, a munka nagy része a vízszerelő munkaterülete, a vizesblokk kialakítása, felújítása, vagy cseréje a konyhában, fürdőben, wcben.

Komplett fürdőszoba, konyha, lakás, ház vizes rendszerének felújítása hatékonyan? Szolgáltatásunkat igénybe véve megkímélheti magát a vizes felújítással járó problémáktól!


Vizesblokk felújítása vízszerelő segítségével

Szolgáltatásunkkal vizes rendszerét kompletten felújítjuk a csövektől, a mosdó, vagy a kerti csap bekötéséig! Szolgáltatásunk része az INGYENES FELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS! 0-24 órában, SOS esetekben is a rendelkezésére állunk, kérjük keresse fel kollégáink, ha azonnali segítségnyújtásra van szükségese!


Kedves megrendelőink felhívjuk figyelmüket, hogy minden egyes munkavégzésünk előtt jegyzőkönyvezzük dolgozóink testhőmérsékletét, és egészségügyi állapotukat!

A jegyzőkönyvből a kapcsolatfelvételek egyszerűsítése végett hagyunk egyet a munkavégzés helyszínén! Telefonon állandóan elérhetőek vagyunk, így azonnal jelezhető számunkra, amennyiben a járványhelyzettel kapcsolatban minket érintő információkra lenne szükségük. Szerelőink minden esetben védőfelszerelésben végzik munkájukat, a lehető legszélesebb körű higiéniai szabályok betöltésével!

Továbbra is egész nap, tehát 0-24-ben végezzük szolgáltatásaink.


Vízszerelés szolgáltatási paraméterek

  • INGYENES felmérés
  • INGYENES tanácsadás a helyszínen
  • Komplett vizesblokk tervezés, kiépítés, felújítás
  • 0-24 órás ügyeleti szolgálat
  • Akár azonnali indulás SOS esetben
  • Akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk
  • Tapasztalt szakemberek
  • Minőségi munkavégzés

Azzal érdemes tisztában lenni, hogy ezek a feladatok mindenképpen szakértelmet igényelnek. Ugyan a világhálón számos pontos leírás és videós segítség áll rendelkezésre, de aki először lát a a vizes rendszer cseréjéhez, felújításához, annak nem biztos, hogy a méregdrága alapanyagokkal kellene kísérleteznie egy kezdő vízszerelőnek.

Mivel a vizesblokk beszerelése során szinte biztosan szükség lesz a vízszerelésen és vízszerelőn kívül más egyéb szolgáltatásokra is célszerű minden munkaterületre tapasztalt szakembereket hívni, hogy a komplett felújítás során minden a lehető legoptimálisabb ütemben haladjon és készüljön el a felújított lakrész, lakás, vagy a ház vizes rendszere.

Ha nem tud dönteni, vagy tanácsra van szüksége, kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak, megosztják Önnel tapasztalataikat és az adott helyzethez mérten ismerteti a lehetséges megoldásokat, és annak költségvonzatait, illetve a javítás módját, idejét!Kérje ehhez hozzáértő vízszerelő szakemberek segítségét, akik tanácsokkal látják el, majd a megfelelő felszereléssel és szakértelemmel gyorsan, hatékonyan végzik el a kiépítést, vagy felújítást!