Egy Junkers kazán hibáinak felderítése már egyértelműen a legújabb kor szellemében zajlik. A gyártó leegyszerűsítette a probléma okának keresését, öndiagnosztikai rendszert fejlesztett ki. Bármilyen meghibásodás történik a rendszerben, a hibakód megjelenik a kazán kijelzőjén. Csak a kód értékét kell leolvasnia, és már hívhatja is a minősített Junkers szervizt. Például minket!Junkers kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Cégünk több tízéves tapasztalattal rendelkezik, amely egyértelmű garancia arra vonatkozóan, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleink részére Budapesten és az egész agglomeráció területén. Ezalatt az időintervallum alatt gyakorlatilag az összes vezető fűtés-, melegvíz- és kombibojler-gyártó akkreditált kazánszerelőivé váltunk, amely a lehető legjobb alternatívát kínálja az ön igényeinek. Ügyfeleink garantáltan professzionális szolgáltatást kapnak a lehető legjobb árakon. Minősített gázmérnökeink és vízvezeték-szerelőink egyértelmű célja, hogy megbízóink gázkazánja teljes kapacitással és a lehető leghatékonyabb üzemmódban működhessen. Ha úgy találja, hogy otthonában nincs meleg víz, vagy nem érkezik hő a radiátorokból, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, professzionális cirkójavítást, kazánszolgáltatást és szervizt nyújtunk a Junkers márka esetében is. Próbálja ki, biztosan nem fog csalódni!

Csak óvatosan a magánakciókkal!

A Junkers kazán által generált hibalehetőséget persze megismerheti az ön modelljének útmutatójában. A kazán sorozatától, jelzési módjától és konfigurációjától függően a hibák listája eltérő lehet, és néha az azonos kód a különböző modellekben nem pontosan ugyanazt jelenti. Ezért itt nem is adunk listát erre vonatkozóan, hogy nehogy összekeveredjünk. Azt viszont általános érvényű tényként megállapíthatjuk, hogy nem minden, a kazán önszabályozása által indukált hiba végzetes. Ne féljen a Junkers kazán egyszerű önjavításától, mert sok meghibásodás szakember segítsége nélkül is kiküszöbölhető, de az is fontos, hogy semmiképpen nem javasoljuk, hogy beavatkozzon a gázvezetékeket is érintő slamasztikákba, mert az azért túl kockázatos lenne! Hívjon minket, ha gáz van! Tapasztalt szakembereink mindenre találnak megnyugtató megoldást!