Amikor a kazán meghibásodik, az jelentős stresszt okozhat, különösen ha ez a tél közepén történik váratlanul. Ha a kazánja nem működik, ne essék pánikba. Ocean kazánjavító és szerviz szolgáltatásunkkal szakértőink azonnal készen állnak a probléma felmérésére és orvoslására. Legyen szó hibás jelzőlámpáról vagy sérült csövekről, ne aggódjon, biztosítjuk a szükséges segítséget a kazán zavartalan működésének helyreállításához. Csapatunk minden nap, éjjel-nappal fogadja a segélyhívásokat, így bármikor számíthat ránk.Ocean kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Nem kötjük Önt szerződésekhez vagy egyéb kötelezettségekhez, kínálunk egyszeri kazánjavítást is, amennyiben szükséges. Ha észreveszi, hogy az Ocean kazánja nem működik rendesen, egyszerűen csak hívjon minket, és mi gyorsan készítünk egy árajánlatot a javításra. A folyamat nálunk egyszerű és gördülékeny. Miután felvettük Önnel a kapcsolatot, egyeztetünk egy Önnek megfelelő időpontot csapatunk kiszállására és a hiba felmérésére. Ezután, mérnökünk becslése alapján, tájékoztatjuk a szükséges alkatrészekről és a javítás mértékéről. Amennyiben lehetséges, törekszünk arra, hogy már az első látogatás során megoldjuk a problémát, kivéve, ha speciális alkatrészek beszerzése szükséges. A javítás után utógondozásképpen szeretnénk még egyszer ellenőrizni, hogy az Ocean kazánja valóban helyreállt-e és megfelelően működik-e.

Mit nyújtunk még?

Bár az Ocean kazánjavítás az egyik fő szolgáltatásunk, széles körű szakértelemmel rendelkezünk vízvezeték-szerelés, gáz- és fűtésrendszeri telepítés, valamint megújuló energia technológiák terén is. Amennyiben segítségre van szüksége az Ocean kazán javításához vagy bármely más említett területen, forduljon hozzánk bizalommal. Tisztában vagyunk egy működő kazán jelentőségével, ezért rendelkezésre állunk a szükséges javítások elvégzéséhez, akár szokatlan időpontokban is. Folyamatosan törekszünk üzleti hírnevünk erősítésére, amiért a fővárosi térségben már a vezető fűtés-, vízvezeték-szerelő és kazánjavító szakemberek közé tartozunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a nevünk a minőség és szakértelem garanciáját jelenti. Csapatunk minden projektben maximális figyelmet és szakértelmet biztosít. Nincs meleg víz? Leállt a fűtés? Bízza ránk a probléma megoldását!