Bármikor is romlik el a kazán, sajnos az komoly stresszel jár, de bizony a legrosszabb, ha mindez váratlanul, például a tél közepén történik. Ha kazánja felmondja a szolgálatot, ne essen pánikba, Vaillant kazán szerelő és szerviz szolgáltatásunkkal specialistáink készen állnak a probléma diagnosztizálására és javítására, bármiről legyen is szó. Hibás jelzőlámpa, sérült csövek? Ne aggódjon! Megadjuk a szükséges támogatást a kazán megfelelő működéséhez. Csapatunk készen áll a segélyhívások fogadására a hét minden napján, napi 24 órában.Vaillant kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Nincs szükség sem szerződésekre, sem kötelezettségekre, igény esetén egyszeri kazánjavítást is tudunk biztosítani. Ha azt tapasztalja, hogy Vaillant kazánja nem működik megfelelően, egyszerűen csak hívjon minket, és árajánlatot adunk a javításra. A kazánjavítás nálunk egyszerű és problémamentes. Miután felvette a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, megbeszéljük az ön számára legoptimálisabb időpontot csapatunk kiszállására és a probléma diagnosztizálására vonatkozóan. Ezt követően tudunk önnek árajánlatot adni szakértő mérnökünk értékelése alapján a szükséges alkatrészekről és a javítás összetettségéről. Ha lehet, akkor már az első látogatás során megoldjuk a problémát, hacsak nincs szükség speciális alkatrészekre. Végül utógondozásként szeretnénk újra felhívni, hogy ellenőrizzük, Vaillant kazánja valóban újra megfelelő módon működik.

Miért lényeges eljárás a kazán szervize?

Érdemes megfontolnia egy folyamatos, évente periodikus gondozási tervet is Vaillant kazánja kapcsán, hogy nyugodt lehessen gázügyeit illetően, illetve elkerülje a fent említett és részletezett slamasztikát. Egy Vaillant kazán nem kis befektetés, viszont cserébe hosszú évekig kitart. Az alacsony meghibásodási arányukról ismert Vaillant kazánokra nagylelkű garancia vonatkozik, így biztos lehet benne, hogy meghibásodás esetén a gyártó fedezetet vállal Ön felé. Azt viszont tartsa észben, hogy ez a szavatosság csak abban az esetben áll fenn, ha a kazánszerviz valóban éves szinten működik. Minden Vaillant kazán eltérő garanciát kínál, ha bizonytalan a garanciával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, további részletekkel szolgálunk, és szívesen segítünk abban, hogy egész évben melegen tartsuk lakóhelyét.