Amennyiben szakértő Vezuv kazánjavításra van szüksége Budapesten vagy annak környékén, tapasztalt technikusaink mindig készen állnak, hogy segítsenek. A téli időszakban különösen zavaró lehet egy meghibásodott kazán, de ne aggódjon, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy szervizidőpontot. Munkatársaink helyszínre érkeznek, alaposan átvizsgálják a berendezést, majd meghatározzák a szükséges javítási lépéseket. Csapatunk gyorsan és hatékonyan állítja helyre a kazán működését.Vezuv kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Regisztrált gázkészülék-szerelő, kazánszerelő, fűtésszerelő és gázszerelő kollégáink várják hívását, ami azt jelenti, hogy Vezuv kazánja javítását tapasztalt, magasan képzett mérnökök végzik el a szükséges biztonsági elvárások teljeskörű garantálása mellett. A nap 24 órájában, gyors kiszállással, garanciális munkavégzéssel dolgozunk. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk különféle típusú kazánok telepítésében, javításában, szervizelésében és karbantartásában. Ide tartozik a Vezuv márka is. A Vezuv kazán az egyik leghatékonyabb kazán a piacon. A Magyarországon forgalmazott termékek számos különböző modellben és típusban kaphatók. Akár kéményes fali kombi gázkazánnal, akár kondenzációs álló vagy fali Vezuv modellel rendelkezik, nem árt, ha tudja, hogy szükség esetén szívesen állunk rendelkezésre. Büszkék vagyunk magas színvonalú kivitelezésünkre és kiváló karbantartási szervizünkre is. Kifogástalan minőségű szolgáltatásokkal és remek árakkal számíthat ránk, ha gáz van!

Mit nyújtunk még?

Tevékenységeink nem korlátozódnak csupán a Vezuv kazánok javítására, vízvezeték-szereléssel, gáz- és fűtésrendszer telepítéssel, valamint megújuló energiás technológiákkal is foglalkozunk. Amennyiben problémája adódik a Vezuv kazánjával, vagy bármelyik más területen segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Tudjuk, mennyire fontos egy megbízhatóan működő kazán, ezért bármikor rendelkezésére állunk, akár szokatlan időpontokban is. Büszkék vagyunk rá, hogy a fővárosi térség egyik vezető szolgáltatójaként ismernek bennünket a minőség és a szakértelem terén. Csapatunk minden projektben maximális figyelmet és szakértelmet biztosít. Ha probléma merülne fel a melegvíz-szolgáltatás vagy a fűtés terén, bízza ránk a megoldást! Nincs meleg víz? Leállt a fűtés? Csak bízza ránk! Megoldjuk!