Akár egy a Westen kazánjával kapcsolatos fűtés vagy melegvíz nélküli slamasztika, akár egy csőtörés váratlan tragédiája érte, mérnökeink szakértelmére mindig, minden körülmény között számíthat. Rövid határidővel kiérkeznek, és elvégzik a szükséges javítási munkákat. A nap 24 órájában, a hét minden napján telefonos és személyes támogatást biztosítunk a korrekciók széles skálájához, így hamarosan újra zökkenőmentesen működhet otthona.Westen kazán, cirkó – javítás, szerelő, szerviz

Tisztában vagyunk azzal, hogy kazánja fontos része otthonának, ezért gyors és szakszerű javításra van szüksége, ha bármi baj történne. Elkötelezett szervizcsapatunk készséggel gondoskodik a probléma gyors megoldásáról, hogy a lehető legkevesebb megszakítást kelljen elszenvednie a mindennapi életében. Garanciális és garancián kívüli szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk, ha kazánja meghibásodik. Hívja ügyfélszolgálatunkat a javítás lefoglalásához. Annak érdekében, hogy gyorsan segíthessünk, kérjük, tartsa készenlétben a következő információkat, amikor telefonál:

  • a cím, ahol a kazán fel van szerelve,
  • a kazán sorozatszáma,
  • a kazán gyártmánya és modellje,
  • a telepítés dátuma.

Ezek megkönnyítik a felkészülést a munkára, így még gyorsabb és még hatékonyabb eljárást tudunk véghezvinni a javítási, szerelési folyamat során.

A szerviz lényege, illetve annak előnyei

Ne felejtse el, annak érdekében, hogy érvényben tartsa a Westen kazánjára érvényes garanciát, éves szinten periodikus kazánszervizt kell végeztetni, ami a jótállási feltételek hatályának kiterjesztése mellett a gázbiztonsággal kapcsolatos nyugalom fenntartására is tökéletes opciót kínál. Ez kell ahhoz, hogy a család minden körülmények között nyugodtan aludjon éjszaka. Ezen kívül biztosítja a kazán maximális hatékonyságát, emellett csökkenti gázfogyasztást, ami természetesen a számlákban is megmutatkozik rövid és hosszú távon. Hívja ügyfélszolgálatunkat még ma, hogy lefoglalja az éves kazánszervizét, melyek keretei között az alapos biztonsági ellenőrzés mellett sort kerítünk a kulcsfontosságú alkatrészek vizsgálatára és tesztelésre is, illetve csekkoljuk az esetleges szivárgások és a korrózió alternatíváit is. Várjuk hívását! Ne várja meg, hogy gáz legyen!