A padlómelegítés egészségi előnyei

Amikor arra gondol, hogy új fűtési rendszert válasszon ingatlanja számára, akkor mindenféle előnyre és hátrányra gondol. Van azonban egy szempont, amelyet esetleg nem vett figyelembe „egy bizonyos fűtési rendszer milyen előnyökkel jár az egészségem számára?”

A padlómelegítés és az egészség

A padlófűtés beépítésének valószínűleg az egyik legnagyobb egészségi előnye a légzőszervi problémák csökkenése és a fűtésszerelő munkák költségcsökkentési igénye. A konvekcióktól eltérően a padlófűtés a sugárzott hő hatására melegíti a házat. A konvekció azt jelenti, hogy a meleg levegő melegíti a helyiséget körkörös mozdulatokkal. Ahogy a meleg levegő kering, a porrészecskék felszívódnak, és ön ezután belélegzi őket. Ha asztmában vagy más légzési problémában szenved, ez az egészségre egyáltalán nem jó. A helyiség padlófűtéssel történő felmelegedése sokkal kevesebb levegőmozgást jelent, így kevesebb porszemcsék repülnek, amelyek készen állnak az orrjáratokba és a tüdőbe kerülni, amikor belégzik és kilélegzik azt. Bárki, aki ízületi problémában szenved, ismeri az állapot fájdalmát. Azt is eláruljuk, hogy a hideg és nedves időjárás hogyan ronthatja az állapotot, és hogy hogyan enyhíti azt a meleg és a napsütés.

A padlófűtés nem ígér egész napos napsütést, de amit garantál, az egész évben gyengéd melegség a lábunk alatt. Az alacsony nyomás és a magas páratartalom együtt súlyosbítja az ízületi gyulladás tüneteit, de a padlóból származó hőforrás által azt tapasztalhatja, hogy az ízületei nem olyan fájdalmasak, különösen a lábak, a lábak és a bokák ízületei. Apró, mikroszkópos, szabad szemmel nem látható poratkák vannak az ország minden otthonában. Mind a légúti, mind a bőrbetegségekhez hozzájárulhatnak, így a tiszta, higiénikus otthon elengedhetetlen azért, hogy elkerülje a problémákat. A padlófűtés készleteiben való böngészés során ne feledje, hogy otthonának padlón keresztül történő fűtésével óriási, 80% -kal csökkentheti az otthoni poratkák számát.