Az elektromos kandallóval kapcsolatos legfontosabb kérdések!

Ebben a cikkben az elektromos kandallóval kapcsolatos gyakran feltett kérdésekre válaszolunk. Az első kérdés az, hogy mit kapok, amikor elektromos kandallót veszek?

Az elektromos kandallók

Két fő oka van annak, hogy az emberek elektromos kandallókat vesznek: az első az, hogy kiváló dekoratív fókuszpontokat jelentenek, és hangulatot teremtenek bármely helyiségben. Ki nem szereti a tüzet? A lángok figyelése hipnotikus kikapcsolódást jelenthet. Másodlagos előnye, hogy kiegészítő hőforrásként szolgálhatnak a szoba felmelegítéséhez. És ellentétben a hagyományos kandallóval, közvetlenül szabályozhatja a keletkező hő mennyiségét. A vezérlés olyan egyszerű, mint egy kapcsoló be- és kikapcsolása. Legyen szó falra szerelhető elektromos kandallóról, hordozható kandallóról vagy szabadon álló kandallóról, a két fő elem a képernyő és a mechanizmus a lánghatások előidézésére, valamint a fűtőtest, amely meleget nyújt. Hogyan működnek ezek az elektromos kandallók?

A hő- és lánghatást közvetlenül az elektromosság generálja, csak csatlakoztassa őket, és ezek jól használhatók. Nincs szükség kéménycsövekre és szellőzőcsövekre. A kibocsátott hő tiszta és biztonságos, nem keletkezik füst, gáz vagy szennyeződés. Az elektromos kandallók bármelyik kandalló közül a legmagasabb hatékonysággal rendelkezik. Működtetésük nagyon olcsó.Újabb modellt érdemes megvenni, vagy jobb egy régibe befektetni? E kérdésre a válasz nagyon szubjektív. Általánosságban elmondható, hogy az újabb modellek beépítik az újabb technológiát, az izzók pedig átadják helyüket a LED-es lámpáknak. Mekkora területet melegít a kandalló? Bár minden egyes kandalló állítólag általában különböző területeket fűt, a legtöbb kandalló kb. 400 láb² hőt ad ki, hangsúlyozni kell, hogy ezek kiegészítő hőforrások, és nem elsődleges hőforrásként vannak kialakítva. Kiválóan alkalmasak zónafűtés biztosítására a házban.