Hogyan üzemeltessünk be egy újonnan vásárolt mosógépet?

Mosógépvásárlást követően szükségessé vált egy hozzáértő vízszerelő munkája? Mi segíthetünk mosógépe beszerelésében, ugyanakkor hasznos tanácsokkal is elláthatjuk, melyekkel könnyedén beüzemelteti újonnan vásárolt mosógépét.

Még mielőtt elolvasná a tanácsainkat fontos leszögezni, hogy ha az alábbi tanácsok akár csak az egyik nem világos az Ön számára, inkább bízza a munkát egy sok éves tapasztalattal rendelkező vízvezeték szerelő szakemberre.

Ingyenes visszahívás

Első lépésként szabaduljon meg a mosógép csomagolásától és vizsgálja meg, hogy szállítás közben nem sérült-e meg a készülék. Amennyiben sérült, ne csatlakoztassa a vízhálózatra és vegye fel a kapcsolatot egy szerelővel. Második lépésként helyezze a mosógépet a helyére, amelynek felülete sima és teherbíró kell, hogy legyen. Ha a padló nem tökéletesen vízszintes a mosógépen lévő állítható lábak segítségével állítsa vízszintbe. A harmadik lépés előtt ellenőrizze, hogy valóban jön a víz a csatlakozási pontból, majd ezt követően csatlakoztassa a mosógépet a vízhálózathoz és a leeresztő csövet a csatorna hálózathoz.

Végül, de nem utolsó sorban mielőtt behelyezi a dugót a konnektorba, győződjön meg arról, hogy az aljzat földelése rendben van, az aljzat képes elviselni a nagyobb terhelést, rendesen működik az áramellátás és hogy a csatlakozó aljzat kompatibilis a mosógéppel. Ha a fent felsorolt lépéseknél bármilyen hibát talál hívjon vízvezeték szerelőt vagy villanyszerelőt és ne próbálja otthon házilag orvosolni a hibákat!