Miért válasszon akril kádat?

Manapság egyre elterjedtebb és népszerűbb az akril kád beszerelése a modern fürdőszobákba, és már lassan kezdi kiszorítani a régi zománcozott fémkádakat. Az akril egy könnyen formázható anyag, amely hőre lágyul, és rendkívül könnyen munkálható.

Az akril kádak érintéskor nem olyan hidegek, mint a zománcozott kádak, ezért kellemesebb lehet zuhanyzáskor akril kádakba állni, ez az egyik ok, amiért egyre többen választják ezeket az akril kádakat. Könnyű anyagának köszönhetően ezeket a kádakat sokkal könnyebb tisztítani, a víz is lassabban hűl ki bennük, így tovább élvezhetjük a kellemes forró fürdőt. Az akril kádakból kényelmesebb formákat ki lehet hozni, és nincs is jobb egy kényelmes kádnál.

Ez az anyag jóval könnyebb társainál, ezért a házhozszállítás sem okozhat nagy gondokat. Az akril kádak talán legnagyobb pozitívuma, hogy vastagabb rétegének köszönhetően minden kisebb karcolást vagy sérülést könnyedén el lehet tüntetni, és ezek a kis sérülések teljesen láthatatlanok lehetnek, ellentétben a zománcozott kádakkal, amelyeken minden apró repedés és karcolás látszik. Válasszon tehát akril kádakat fürdőszobájába a tökéletes kényelemért és a magas szintű esztétikum elérése érdekében!