Az Evohome rendszer telepítésének előnyei

A Honeywell által elindított Evohome rendszer lehetővé teszi a fűtés és a meleg víz vezérlését okostelefonjáról vagy más mobil eszközről másodpercek alatt.

Evohome és annak előnyei

Hihetetlenül hangzik de érdemes utánajárni ennek a szuper eszköznek és előnyeinek. Az Evohome mindig felel az otthoni fűtésért és a melegvíz-rendszerért. Az otthoni hőmérsékletet azonnal szabályohatja táblagépen, okostelefonon vagy egyszerűen az érintőképernyő-vezérlő segítségével. Szabályozhatja az otthoni hőmérsékletet akkor is táblagép vagy okostelefon segítségével, ha nem tartózkodik a házban. A rendszer lehetővé teszi, hogy önállóan akár 12 fűtési zónát vezéreljen otthonában. A különféle helyiségek különböző hőmérsékleteken lehetnek, hogy optimalizálják a kényelmet. A rendszer megtanulja, mennyi ideig tart otthona fűtése, és biztosítja, hogy a hőmérséklet megfelelő időben legyen tökéletes.

A meleg víz ellenőrzésének képessége biztosítja, hogy soha nem fogy el, erre is jó lesz az Evohome. Mindenki használhatja az Evohome készüléket, amíg van hidronikus központi fűtési rendszere. A kezelőpanel használata végtelenül egyszerű és bárki számára érthető. A rendszer akár 40% -ot is megtakaríthat a fűtési számlán, tehát érdemes lehet befektetni (alapvető időzítővel és termosztáttal összehasonlítva). Mivel a nyári hónapok nagyon hamar őszre váltanak és a tél is egy szempillantás alatt megérkezik, itt az ideje az Evohome rendszer telepítésének. Ezzel a modern fűtési rendszerrel ellenőrizheti a fűtést és az energiaszámlákat, tehát pénzt spórolhat vele, ezért megéri a befektetés. A fűtés ellenőrzését a Honeywell végzi és hagyja jóvá, ami azt jelenti, hogy képesek vagyunk a Honeywell Evohome rendszert professzionálisan, biztonságosan és gyorsan megtervezni és telepíteni. Miután befejeztük a telepítést, időbe telik, hogy megtanuljuk az új eszköz használatát, de hosszútávon sokkal kifizetődőbb lehet.