Az otthoni meleg vezérlésének az előnyei egy alkalmazáson keresztül!

Tekintsen a jövőbe egy új szoftverrel és irányítsa otthoni fűtését telefonjáról vagy táblagépéről! Az egyik új termosztát-opció modern módja a pénzmegtakarításnak az otthon fűtésének hatékony szabályozásával.

Melegítésvezérlés applikációval egyszerűen

A többzónás fűtés lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy melyik szobát fűti ahelyett, hogy az egész házat fűtené, ami magasabb számlákhoz vezet. Az alkalmazásban a földrajzi elhelyezkedés funkció csökkenti a hőmérsékletet, amikor az utolsó személy távozik és melegíteni kezd, amikor valaki hazafelé tart. Ne bízzon meg az időzítőkben az üres ház melegítése esetén, mert meglehet, hogy egy hideg gázba fog hazaérni. Az applikációs fűtésvezérlés nagyszerű lehetőség arra, hogy otthona környezetbarátabbá váljon a használat csökkentésével! Az Apple és az Android készülékeken is elérhető, így könnyedén vezérelheti otthonának fűtését az eszközéről. A hőmérséklet megváltoztatásához nem kell otthon lennie. Akár 32 zóna vezérelhető okostelefonjáról, táblagépéről vagy akár az Apple órájáról! Változtassa meg a hőmérsékletet egy gombnyomással és a könnyen követhető utasításokkal!

Melegítse fel otthonát, mielőtt megérkezik, tudatva az alkalmazással, hogy visszatér. A hőmérséklet beállításával a helyiségek viszonylag melegek maradnak anélkül, hogy pazarolná az energiát és a pénzt, ez sokkal jobb mintha csak egy be- és kikapcsoló rendszere lenne. Ezenkívül otthonát is kényelmesebbé teszi ez az applikáció. Ossza meg az alkalmazást a családjával, így az egyének kiválaszthatják, hogy melegedjenek-e az egyes helyiségek. Válassza ki az időt, amikor bekapcsolja a fűtést, de változtatásokat bármikor hajthat végre. Ön dönti el, mely szobákban és mikor kell fűtést kapcsolni. Ezenkívül a földrajzi helymeghatározó eszközöknek lehetősége van felülírni az ütemezéseket, hogy pénzt takarítson meg és melegen tartsák a házat.