Stílusos fűtőtestek

A legalacsonyabb árú fűtőtestek acélból készültek, és a legtöbb ember ilyeneket vásárol, ez viszont súlyos hiba, hiszen ezek könnyen meghibásodnak, és a fűtőtestet azért vásárolunk, hogy hosszútávra megbízható legyen. Ezért érdemes olyan alumínium radiátorokra szert tenni, amik hatékonyak, és különleges design-al rendelkeznek, ami még a lakás esztétikáját is nagyban feldobhatja.

Ezek a radiátorok könnyűek és kevés vizet fogyasztanak, ezek általában akár falra is szerelhetőek. Az öntöttvas radiátor is jó megoldás lehet, viszont ezek lassabban melegszenek át, mint az alumínium fűtőtestek. Manapság viszont már ezek is kaphatóak díszítésekkel és szép motívumokkal, amik egy erősebb falra szerelve jól megállják a helyükét, és ezek is feldobhatják akár az egész lakást. Rendkívül ízlésesek lehetnek még a kőből, illetve üvegből készült radiátorok, amik már valódi belsőépítészeti elemekként funkcionálnak, és ezeket a lakás bármely pontjában elhelyezeti, biztos, hogy mindenhol jól fognak mutatni. A fényes felületű radiátorok is népszerűek manapság, de azok kevesebb hőt bocsájtanak ki, mint a matt felületű darabok.

A designereknek hála manapság már léteznek különböző formájú fűtőtestek, például kanyargós, ovális, csavart, hullámos stb., ezek között mindenki kedvére válogathat, és ennek a válogatásnak csakis a pénztárca vethet véget.