Hogyan válasszunk új kazánt?

Sokaknál okoz fejtörést az a kérdés, hogy vajon a régi kazán felújításába, vagy egy új megvásárlás lehetne a jobb, és költséghatékonyabb megoldás.

Mi most segítünk ezt megválaszolni!

Egy örök kérdésről beszélhetünk, ugyanis erre időről-időre sor kerülhet. Viszont mi mindig azt szoktuk javasolni, hogy az ügyfeleink számára, hogy sokkal inkább megéri egy új kazán vásárlása, mint a régi tatarozgatása. Valószínűleg a régi kazán már leharcolta a magét, így bármilyen probléma adódik, és azt, ha meg is javítjuk, akkor sem lehetünk biztosak abban, hogy gond nélkül fog működni. Vagy éppen, hogy mikor lép elő egy újabb probléma. Viszont, ha egy új kazánt vásárolunk, akkor az elsőre biztosan nagy kiadásnak fog számítani, viszont egy hosszú távú befektetésről beszélhetünk, amely a jövőre nézve biztosan megtérül. Továbbá elmondhatjuk róla, hogy minden új kazán mellé általában a gyártó két év garanciát biztosít, így ha csak ezt vesszük alapul, akkor már ezért is megérte. Ám ezen felül ki kell még hangsúlyozni, hogy egy újonnan vásárolt kazán sokkal modernebb és energiatakarékos is egyben.

Így, ha tehetjük mindenképp ez az opció mellett tegyük le a voksunk, hiszen a régi folyamatos tatarozgatásra szorul, melynek költségeivel is számolni kell. Minden esetben, ha ilyen választás előtt áll, akkor kérje ki egy hozzáértő véleményét, hiszen úgy igazán nehéz dolgunk lehet, ha semmilyen hozzáértéssel nem rendelkezünk ebben a témában. A vállalkozásunk immáron 25 éve áll fenn, így igen magas szakmai tapasztalattal rendelkezik. Így, ha bármilyen kérdése adódik, akkor nyugodtan fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen mi 0-24 órában állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Minden szakemberünk 3-10 év szakmai tapasztalattal és kiváló helyismerettel rendelkezik. Melyet azért tartunk nagyon fontosnak, hogy az ügyfeleink részére a legjobb szolgáltatásokat nyújtsák.